مواد غذایی دارای ویتامین A. به همراه مقدار ویتامین موجود, فواید و عوارض کمبود آنها برای بدن.

مواد غذایی دارای ویتامین آ

توضیحات

ویتامین A (رتینول، رتینوئیک اسید) یک ماده مغذی مهم برای بینایی، رشد، تقسیم سلولی، تولید مثل و ایمنی است. ویتامین A همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی است و همچنین نقش حیاتی در حفظ دفاع طبیعی بدن شما دارد. این شامل موانع مخاطی در چشم‌ها، ریه‌ها، روده و اندام تناسلی است که به به دام انداختن باکتری‌ها و سایر عوامل عفونی کمک می‌کند. همچنین در تولید و عملکرد گلبول های سفید خون نقش دارد که به جذب و پاکسازی باکتری ها و سایر عوامل بیماری زا از جریان خون شما کمک می کند. ویتامین A برای حفظ سیستم تناسلی سالم در مردان و زنان و همچنین تضمین رشد و نمو طبیعی جنین در دوران بارداری ضروری است.


مقدار ویتامین A مورد نیاز برای بدن

1 تا 3 سال:  300 میکرو گرم
4 تا 8 سال:  400 میکرو گرم
9 تا 13 سال:  600 میکرو گرم
14 به بالا آقایان:  900 میکرو گرم
14 به بالا خانم ها:  700 میکرو گرم


عوارض و علائم کمبود ویتامین A در بدن

-  خطر ابتلا به آکنه

-  مشکلات بینایی (شب کوری)

-  خشکی قرنیه یا سفیدی چشم (گزروفتالمی)

-  ایجاد لکه های بیتوت در سفیدی چشم


تاریخچه کشف ویتامین A

هیچ رویداد واحدی وجود ندارد که بتوان آن را "کشف" ویتامین A نامید. فیزیولوژیست "فرانسوا ماگندی" در سال 1816 آزمایش هایی را با سگ ها در مورد محرومیت از تغذیه انجام داد که منجر به زخم قرنیه و مرگ و میر بالا شد - یافته ای مشابه وضعیت بالینی رایج در نوزادان کم تغذیه و رها شده در پاریس در دهه 1880، "نیکولای لونین" نشان داد که یک ماده ناشناخته در شیر وجود دارد که برای تغذیه ضروری است. "کارل سوسین" پیشنهاد کرد که یک ماده ناشناخته برای رشد در زرده تخم مرغ محلول در چربی است. "فردریک گاولند هاپکینز" در سال 1906 پیشنهاد کرد که "عوامل رژیمی نامعلوم" وجود دارد که برای زندگی ضروری است. در سال 1911، ویلهلم استپ نشان داد که این ماده ضروری در شیر محلول در چربی است. سال بعد، "هاپکینز" نشان داد که عوامل جانبی در مقدارهای بسیار کم موجود در شیر وجود دارد که از زندگی پشتیبانی می کند. برخلاف این عقیده که همه چربی ها ارزش غذایی مشابهی دارند، در سال 1913، "المر مک کولوم" و "مارگریت دیویس" در ویسکانسین و "توماس آزبورن" و "لافایت مندل" در ییل نشان دادند که کره و زرده تخم مرغ در حمایت از رشد و بقای گوشت خوک و روغن زیتون معادل نیستند. موش ها "عامل جانبی" حمایت کننده رشد در سال 1918 به نام "A محلول در چربی" و سپس "ویتامین A" در سال 1920 شناخته شد. پل کارر ساختار شیمیایی ویتامین A را در سال 1932 توصیف کرد. هری هلمز و روث کوربت ویتامین A را جدا و متبلور کردند. در سال 1937. روش‌هایی برای سنتز ویتامین A با کار "دیوید آدریان ون دورپ" و "جوزف فردیناند آرنس" در سال 1946 و "اتو ایسلر" و همکارانش در سال 1947 ارائه شد.


 

(مشخصات والپیپر)

سازنده: ® Cyrus

رزولوشن: 2800x1575

حجم: 2.28 مگابایت

فرمت: JPEG

سال ساخت: 1402

آپدیت:

لینک دانلود:  دانلود والپیپر

 

جهت دانلود در سایز اصلی بر روی عکس کلیک راست کرده و گزینه Save Image As را بزنید.
مشکلات, پیشنهادات و نظرات خود را در همین پست یا از طریق ایمیل زیر با ما در میان بگذارید تا به آنها پاسخ داده شود.
cyrus04corporation@gmail.com

 


(تاریخ انتشار صفحه: 24 دی 1402)
(تاریخ آخرین ویرایش: 9 فروردین 1403)


 

(لینکهای مرتبط با این موضوع):

 


 

(طبقه بندی موضوعات):

اسکرین سیور برای کامپیوتر

اسکرین سیور تقویم سال برای کامپیوتر

اسکرین سیور متفرقه برای کامپیوتر

نرم افزار کامپیوتر

انیمیشن و ویدیو

آمار تیم ها در جام جهانی فوتبال

بیوگرافی فوتبالیست ها

فوتبالی

فینال جام جهانی فوتبال

غیره مطالب فوتبالی

بیوگرافی بازیگران

ماه تولد

اطلاعات کشورهای جهان

عکس آدامس

ویتامین ها

مطالب و موضوعات متفرقه