مواد غذایی دارای ویتامین B. به همراه مقدار ویتامین موجود, فواید و عوارض کمبود آنها برای بدن.
توضیحات
ویتامین های B برای اطمینان از عملکرد صحیح سلول های بدن مهم هستند. آنها به بدن کمک می کنند تا غذا را به انرژی (متابولیسم) تبدیل کند، سلول های خونی جدید ایجاد کند و سلول های پوست، سلول های مغز و سایر بافت های بدن را سالم نگه دارد.
تاریخچه کشف ویتامین B
در سال 1889، یک پزشک هلندی به نام کریستیان اییکمن (1858-1930) که در هند شرقی هلند (اندونزی کنونی) کار می کرد، در حال بررسی بیماری بری بری بود، بیماری بومی که باعث ضعف، کاهش وزن، سردرگمی و گاهی اوقات مرگ می شد. این بیماری در مناطقی که برنج تصفیه شده بخش بزرگی از رژیم غذایی را تشکیل می داد، مانند جنوب و جنوب شرق آسیا شایع بود. "ایکمن" با استفاده از جوجه ها به عنوان مدل های حیوانی برای آزمایش های خود، تأثیرات تغییرات رژیم غذایی را بر بروز بری بری مطالعه کرد. او مشاهده کرد که جوجه هایی که از رژیم غذایی برنج سفید صیقل داده شده با ماشین تغذیه می شوند علائمی مشابه بیماری بری بری دارند، در حالی که جوجه هایی که برنج قهوه ای صیقل داده نشده سرو می شوند، علائمی مشابه بیماری "بری بری" دارند. این تحقیق توسط همکارش Gerrit Grijns (1865-1944) انجام شد، که پیشنهاد کرد سبوس برنج (در برنج قهوهای وجود دارد اما در رنگ سفید حذف شده است) حاوی مادهای است «که نمی تواند بدون آسیب جدی وجود داشته باشد».
(مشخصات والپیپر)
سازنده: ® Cyrus
رزولوشن: 2800x1575
حجم: 2.31 مگابایت
فرمت: JPEG
سال ساخت: 1402
آپدیت:
لینک دانلود: دانلود والپیپر
جهت دانلود در سایز اصلی بر روی عکس کلیک راست کرده و گزینه Save Image As را بزنید.
مشکلات, پیشنهادات و نظرات خود را در همین پست یا از طریق ایمیل زیر با ما در میان بگذارید تا به آنها پاسخ داده شود.
cyrus04corporation@gmail.com
(تاریخ انتشار صفحه: 30 دی 1402)
(تاریخ آخرین ویرایش: 9 فروردین 1403)
(لینکهای مرتبط با این موضوع):
-
آب
-
آهن
-
پتاسیم
-
پروتئین
-
روی
-
سلنیوم
-
فسفر
-
فیبر
-
کلسیم
-
لوتئین و زی زانتین
-
مس
-
منگنز
-
منیزیم
-
ویتامین A
-
ویتامین B
-
ویتامین C
-
ویتامین D
-
ویتامین E
-
ویتامین K
(طبقه بندی موضوعات):