جام جهانی 2014 برزیل که بیستمین دوره مسابقات بود و با قهرمانی آلمان به پایان رسید. از معروفترین تیم های غایب در این جام می توان به سوئد و دانمارک اشاره کرد. همچنین تیم بوسنی و هرزه گوین برای نخستین بار وارد جام جهانی شد

لوگوی رسمی جام جهانی 2014 برزیل


والپیپر جام جهانی 2014 برزیل

والپیپر جام جهانی 2014 برزیل

توضیحات

آماده سازی جام جهانی در برزیل به محض انتخاب این کشور در سال 2007 آغاز شد. ناباوری مردم برزیل به رقابت و سیاست کشورشان در چند تظاهرات خیابانی در جام کنفدراسیون ها در سال 2013 خود را نشان داد. با در نظر گرفتن این موضوع، و برخی از ورزشگاه‌ها که استادیوم‌ هایشان تنها یک ماه قبل از شروع مسابقات تکمیل شده است، برخی معتقد بودند برزیل می‌ تواند از نظر اقتصادی، فوتبالی و سازمانی با شکست مواجه شود. برزیل پس از 64 سال دوباره میزبان جام جهانی شده بود. 203 کشور در انتخابی این جام از تاریخ 15 جون 2011 تا 20 نوامبر 2013 با هم رقابت کردند و "دیون مک کالی" از بلیز و "رابین فن پرسی" از هلند و "لوئیس سوارز" از اروگوئه با 11 گل زده بهترین گلزنان مرحله انتخابی مسابقات بودند. 12 شهر برزیل میزبانی مسابقات را به عهده گرفته بودند.


 

گروه بندی

عروسک جام جهانی 2014 برزیل

گروه بندی

 


(مرحله گروهی)

 

گروه A

بازی افتتاحیه این گروه بین میزبان رقابت ها یعنی برزیل و تیم کرواسی برگزار شد. "مارسلو" مدافع معروف باشگاه رئال مادرید و تیم برزیل در همان دقیقه 11 نیمه اول به اشتباه دربازه خودشان را باز کرد اما "نیمار" بازی را به تساوی کشاند. در نیمه دوم داور ژاپنی بازی "نیشیمورا" یه پنالتی بسیار بحث برانگیز را برای میزبان گرفت تا نیمار بتواند برزیل را جلو بیندازد. "اسکار" هم در اواخر بازی گل سوم برزیل را زد. مکزیک یک روز بعد در زمینی بارانی موفق شد کامرون را شکست دهد. کرواسی در بازی بعدی موفق شد با درخشش "ماریو مانجوکیچ" تیم کامرون را با 4 گل شکست دهد. کرواسی امید زیادی برای صعود داشت اما بازی آخر را با 3 گل به مکزیک واگذار کرد تا همانند 2 دوره جام جهانی قبلی خیلی زود کنار برود. کامرون در این 3 بازی 9- گل دریافت کرد و بدون امتیاز جام را ترک کرد.

Group A

 

گروه B

گروه 2 پرهیجان ترین گروه مسابقات بود. نخستین بازی این گروه بین اسپانیا قهرمان دوره قبلی و قهرمان 2 دوره متوالی اروپا و تیم هلند انجام شد. اسپانیا در دقیقه 27 صاحب یک ضربه پنالتی شد و "ژابی آلونسو" پنالتی رو تبدیل به گل اول بازی کرد. اما هلند آمده بود انتقام فینال جام جهانی قبلی را از اسپانیا بگیرد. در دقیقه 44 "رابین فن پرسی" با یک پرواز تماشایی بازی را به تساوی کشاند. این گل به یکی از تاریخی ترین گلهای ادوار جام های جهانی تبدیل شد. هلندی ها در نیمه دوم 4 بار دیگر هم دربازه اسپانیا را باز کردند و این بازی را 5 بر 1 از قهرمان جهان بردند. شیلی پس از پیروزی برابر استرالیا به مصاف اسپانیا رفت و در میان شگفتی همگان این تیم را هم شکست داد تا اسپانیا دیگر شانسی برای صعود نداشته باشد. اسپانیا تنها توانست استرالیا را شکست دهد.

Group B

 

گروه C

در گروه 3 دیگر نماینده قاره آمریکای جنوبی یعنی کلمبیا قرار داشت. آنها پس از 16 سال غیبت دوباره به جام جهانی آمده بودند. کلمبیا بازی اولش را با 3 گل از یونان برد و سپس ساحل عاج و ژاپن را هم شکست داد تا با 9 امتیاز کامل به عنوان سرگروه راهی مرحله 1/8 نهایی شود. علیرغمه آنکه تیم ساحل عاج از بازیکنان معروفی نظیر دیدیه دروگبا و یحیی توره بهره می برد اما نتوانست انتظارها را برآورده کند.

Group C

 

گروه D

گروه 4 توسط کارشناسان به عنوان گروه مرگ انتخاب شده بود. چراکه 3 تیم قهرمان جهان یعنی ایتالیا, انگلیس و اروگوئه در آن حضور داشتند. کمتر کسی روی کاستاریکا حساب باز می کرد. اما این تیم توانست به عنوان سرگروه راهی مرحله بعدی شود و همانند جام جهانی 1990 دست به شگفتی بزند. انگلیس در این مسابقات بسیار ضعیف ظاهر شد و با کسب تنها 1 امتیاز خیلی زود از مسابقات خداحافظی کرد و به خانه برگشت. "وین رونی" که در 2 جام جهانی قبلی هم برای کشورش به میدان رفته بود و هیچ گلی نزده بود, بالاخره موفق شد برابر اروگوئه گلزنی کند که این گل تنها گل رونی در 3 دوره حضورش در جام های جهانی به حساب می آید. اروگوئه هم با گل حساس "دیگو گودین" موفق شد ایتالیا را شکست دهد و به همراه کاستاریکا از این گروه صعود کند.

Group D

 

گروه E

در گروه 5 فرانسوی ها برای نخستین بار به رهبری "دیدیه دشان" پای به مسابقات گذاشته بودند. آنها تیم خوبی را در اختیار داشتند و موفق شدند هندوراس را با 3 گل و سوئیس را با 5 گل شکست دهند و به عنوان سرگروه راهی دور بعدی شوند. اما سوئیس برای صعود حتما باید بازی آخرش برابر هندوراس را می برد. "جردان شقیری" بازیکن باشگاه بایرن مونیخ در این بازی هتریک کرد و 3 بار دربازه هندوراس را فرو ریخت. علارغمه موفقیت تمامی تیمهای قاره آمریکا در این جام, اکوادور و هندوراس نتوانستند عملکرد قابل توجه ای از خود نمایش دهند و در همان مرحله نخست بازی ها کنار رفتند.

Group E

 

گروه F

گروه 6 گروهی بود که هر 4 تیم حاضر در آن از 4 قاره متفاوت بودند. آرژانتین نماینده قاره آمریکا به سختی توانست بوسنی و هرزه گوین را شکست دهد. در بازی بعدی دو تیم نیجریه و ایران بدون گل به کار خود پایان دادند. ایران در بازی بعدی خود برابر تیم قدرتمند آرژانتین قرار گرفت و بازی قابل قبولی هم از خود ارائه داد. روز قبل شروع این بازی حجم عظیمی از کاربران به صفحه شخصی لیونل مسی ستاره آرژانتین حمله ور شدند و فحاشی ها و توهین های بسیاری به این بازیکن کردند. مسی هم لطف آنها را بی پاسخ نذاشت و در واپسین لحضات بازی دربازه ایران را باز کرد. با وجود این شکست ایرانی ها هنوز شانس صعود داشتند. آنها باید بوسنی و هرزه گوین را شکست می دادند تا با وجود پیروزی آرژانتین برابر نیجریه از گروه خود بالا بیایند. اما در یک ظهر بارانی با 3 گل مغلوب بوسنی و هرزه گوین شدند تا از گردونه مسابقات کنار روند. تنها گل ایران را در این مسابقات "رضا قوچان نژاد" به ثمر رساند.

Group F

 

گروه G

اولین بازی گروه 7 بین آلمان و پرتغال در شهر سالوادور انجام شد. آلمان خیلی زود با پنالتی توماس مولر به گل رسید. "مت هوملس" اختلاف را به 2 گل رساند و 5 دقیقه بعد "پپه" بازیکن پرتغال از زمین بازی اخراج شد و پرتغال 10 نفره شد. آلمان از فرصت به دست آمده نهایت استفاده را کرد و پرتغال را با 4 گل شکست داد. بازی بعدی بین آمریکا و غنا برگزار شد و کلینت دمپسی در همان دقیقه 1 بازی دربازه غنا را باز کرد. این گل سریعترین گل جام جهانی 2014 هم انتخاب شد. آمریکا این بازی را 2 بر 1 از غنا برد و 3 امتیاز مهم را کسب کرد. آلمان در بازی بعدی مقابل غنا نماینده قاره آفریقا قرار گرفت و تا دقیقه 71 بازی ناباورانه 2 بر 1 از این تیم عقب بود. اما "یوآخیم لو" مربی آلمان تصمیم گرفت میروسلاو کلوزه با تجربه را به زمین بفرستد. کلوزه در دقیقه 69 با "ماریو گوتزه" تعویض شد و 2 دقیقه پس از ورودش به زمین گل مساوی آلمان را زد. پرتغال در بازی برابر آمریکا قرار گرفت و 2 بر 1 از این تیم عقب بود. داور بازی انقدر وقت اضافه برای این بازی گرفت تا پرتغال بتواند بالاخره به گل برسد. هرچند گل دوم کلینت دمپسی مهاجم آمریکا به پرتغال هم آفساید مسلم بود که از چشم داور مخفی ماند. در 26 جون آلمان در بازی آخرش در یک روز بسیار بارانی به مصاف آمریکا رفت. مربی آلمان "یوآخیم لو" که در جام جهانی 2006 دستیار یورگن کلینزمن بود و حالا این دو در مقابل هم قرار گرفته بودند. قبل این بازی حرفهای زیادی مبنی بر احتمال تبانی این دو تیم جهت حذف تیم پرتغال به گوش می رسید. آلمان این بازی را تک گل توماس مولر برد. پرتغال هم موفق شد تیم غنا را شکست دهد. در پایان هر دو تیم آمریکا و پرتغال 4 امتیازی بودند اما پرتغال به دلیل تفاضل گل پایینتر نسبت به آمریکا از دور مسابقات کنار رفت.

Group G

 

گروه H

در گروه 8 شاگردان "مارک ویلموتس" یعنی بلژیک قرار داشتند. آنها موفق شدند هر 3 بازی خود را با پیروزی پشت سر بگذارند تا به عنوان سرگروه راهی دور بعدی شوند. روسیه و الجزایر برای صعود باید در بازی آخر به مصاف هم می رفتند. این بازی 1 بر 1 به تساوی کشید تا الجزایر برای نخستین بار موفق به صعود از گروه خود شود. کره جنوبی نماینده آسیا در این مسابقات عملکرد بسیار ضعیفی از خودش نشان داد و با کسب 1 امتیاز رتبه ای بهتر از رتبه 27 را بین 32 حاضر در این جام نتوانست کسب کند.

Group H

 

 


 

(مرحله 1/8 نهایی)

 

BRA vs CHI

اولین دیدار مرحله 1/8 بین برزیل میزبان و شیلی انجام شد. در نیمه اول "داوید لوییس" مدافع باشگاه چلسی گل نخست را وارد دربازه شیلی کرد اما "الکسیس سانچس" بازی را به تساوی کشاند. بازی در 120 دقیقه با همین نتیجه تمام شد. بازیکنان هر دو تیم در ضربات پنالتی بسیار بد کار کردند ولی در نهایت برزیل موفق شد پیروز این بازی شود.

Second Round 1/8

 

COL vs URU

هر دو تیم آمریکای جنوبی در استادیوم ماراکانا به مصاف هم رفتند. علی رغمه وجود ستاره گان اروگوئه این تیم کلمبیا بود که برنده این بازی شد. "خامس رودریگز" بازیکن باشگاه رئال مادرید ستاره کلمبیا در این بازی بود.

Second Round 1/8

 

NED vs MEX

در بازی بعدی هلند به مصاف مکزیک رفت. مکزیکی ها در دقیقه 48 بازی گل نخست را زدند و در دقیقه 88 بازی "گیرمو اوچوا" سنگربان مکزیک بالاخره مغلوب شوت سهمگین "وسلی اسنایدر" شد. هلند دوست نداشت بازی به وقتهای اضافه کشیده شود و در دقیقه 94 بازی توسط "هانتلار" از روی نقطه پنالتی گل برتری را زد.

Second Round 1/8

 

CRC vs GRE

کاستاریکا دیگر نماینده شایسته قاره آمریکا در این مسابقات بود. اما حریف آنها تیم سختکوش یونان بود. ابتدا کاستاریکا توسط کاپیتان خود "برایان رویز" به گل رسید ولی در واپسین دقایق بازی یونان گل تساوی را زد. ضمن اینکه از دقیقه 66 بازی کاستاریکا 10 نفره بازی می کرد. کار به ضربات مرگبار پنالتی رسید. از بین 9 پنالتی زده شده توسط هر دو تیم تنها پنالتی "تئوفانیس گکاس" مهاجم یونان بود که به هدر رفت. بدین ترتیب کاستاریکا برای نخستین در تاریخ به مرحله 1/4 راه پیدا کرد.

Second Round 1/8

 

FRA vs NGR

فرانسه تحت هدایت "دیدیه دشان" در مقابل نیجریه قرار گرفت. "پل پوگبا" ستاره جوان فرانسه با ضربه سر گل اول را برای تیمش به ثمر رساند. وی در پایان مسابقات جام جهانی جایزه بهترین بازیکان جوان جام را کسب کرد. نیجریه ها در اواخر بازی به اشتباه دربازه خودشان را باز کردند تا فرانسه این بازی را 2 بر 0 به سود به پایان ببرد.

Second Round 1/8

 

GER vs ALG

بازی آلمان و الجزایر یادآور بازی خاطره انگیز دو تیم در جام جهانی 1982 بود که در آن سال الجزایر گمنام توانست آلمان غربی پرستاره را با نتیجه 2 بر 1 مغلوب کند و اینبار هم همان نتجیه 2 بر 1 حاصل شد منتهی به سود آلمانی ها. "آندره شورله" از دیگر ستاره گان جوان در این جام بود. وی گل اول آلمان را با ضربه پشت پای زیبا وارد دربازه الجزایر کرد. شورله در اواخر بازی هم موقعیتی را برای هم تیمی اش "مسوت اوزیل" فراهم کرد و اوزیل گل دوم آلمان را زد تا خیال "یوآخیم لو" راحت شود. در نهایت و در دقیقه 121 بازی الجزایر یکی از گلها را پاسخ داد.

Second Round 1/8

 

ARG vs SWI

آرژانتین در مصاف با سوئیس به سختی و با تک گل دقیقه 118 "آنخل دی ماریا" موفق شد پیروز این بازی شود.

Second Round 1/8

 

BEL vs USA

آخرین بازی مرحله 1/8 بین شاگردان "مارک ویلموتس" بلژیکی و یورگن کلینزمن سرمربی تیم آمریکا انجام شد. این بازی در 90 دقیقه نتیجه ای در بر نداشت اما وقتهای اضافه آن بسیار پرهیجان بود. ابتدا "کوین دی بروینه" بازیکن بلژیک گل اول را زد و 12 دقیقه بعد "لوکاکو" گل دوم بلژیک را هم وارد دربازه آمریکا کرد. بلافاصله کلینزمن دست به تعویض زد و "یولین گرین" 19 ساله را به زمین فرستاد. این بازیکن به محض ورودش به زمین صاحب یک موقعیت تک به تک شد و توانست یکی از گلها را پاسخ دهد اما آمریکا دیگر موفق به گلزنی نشد و بلژیک راهی مرحله 1/4 شد. "تیم هاوارد" دربازه بان آمریکا بهترین بازیکن زمین شناخته شد.

Second Round 1/8

 


 

(مرحله 1/4 نهایی)

 

BRA vs COL

اولین بازی مرحله 1/4 بین برزیل و کلمبیا برگزار شد. بازی که با مصدومیت "نیمار" ستاره برزیل در این رقابتها همراه شد. گل اول بازی روی ارسال کرنر "نیمار" و ضربه کاپیتان "تیاگو سیلوا" بدست آمد. سپس "داوید لوییس" مدافع باشگاه چلسی یک ضربه ایستگاهی تماشایی را وارد دربازه کلمبیا کرد. در دقیقه 80 بازی کلمبیا صاحب یک ضربه پنالتی شد و "خامس رودریگز" که در تمامی دیدارهای قبلی کلمبیا موفق به گلزنی شده بود پشت توپ ایستاد و دربازه برزیل را باز کرد. رودریگز با این گل توانست اولین کلمبیایی شود که عنوان آقای گلی و جایزه کفش طلای جام جهانی را بدست می آورد. اما کلمبیا دیگر نتوانست گلی بزند و بازی با همون نتیجه 2 بر 1 به سود برزیل به پایان رسید.

Quarterfinals 1/4

 

GER vs FRA

آلمان و فرانسه در شهر ریو دو ژانیرو رو در روی هم قرا گرفتند. این بازی نفس گیر تنها یک گل داشت و زننده این گل سرنوشت ساز "متس هوملس" بازیکن باشگاه دورتموند بود. فرانسه در این بازی موقعیت های خوبی کسب کرد ولی به دلیل فوق واکنش های زیبای "مانوئل نویر" سنگربان آلمان موفق به گلزنی نشد. "نویر" در این تورنومنت بارها و بارها مانع باز شدن دربازه تیمش شد و از اصلی ترین دلیل موفقیت آلمان در این جام هم به حساب می آمد.

Quarterfinals 1/4

 

NED vs CRC

هلند در بازی برابر کاستاریکا به مشکل برخورد. این بازی در 120 دقیقه هیچ گلی در بر نداشت. بازی به ضربات پنالتی رفت. "لوئیس فن خال" مربی سرشناس هلند در دقیقه 121 بازی دست به تصمیم عجیبی گرفت. وی "یاسپر سیلسن" دربازه بان اصلی خودش را که 120 دقیقه در زمین و در جریان بازی بود را بیرون برد و "تیم کرول" دربازه بان 26 ساله باشگاه نیوکاسل را به جای وی به زمین فرستاد. وی عملکرد فوق العاده ای در ضربات پنالتی از خود نشان داد و موفق شد 2 پنالتی بازیکنان کاستاریکا را مهار کند تا هلند راهی نیمه نهایی شود. "برایان رویز" کاپیتان کاستاریکا که از اصلی ترین ارکان موفقیت تیمش در این جام به حساب می آمد نتوانست پنالتی خود را تبدیل به گل کند.

Quarterfinals 1/4

 

ARG vs BEL

تکلیف آخرین تیم حاضر در جمع 4 تیم پایانی در بازی آرژانتین و بلژیک مشخص می شد. در همان دقیقه 8 بازی "گونسالو ایگواین" دربازه بلژیک را فرو ریخت و آرژانتین با انجام یک بازی دفاعی توانست این یک گل را تا پایان بازی حفظ کند تا برنده شود.

Quarterfinals 1/4

 


 

(مرحله نیمه نهایی)

 

GER vs BRA

بازی آلمان و برزیل به یکی از تاریخی ترین بازی های ادوار جام های جهانی تبدیل شد و آلمان ها موفق شدند با 7 گل برزیل میزبان را در هم بشکونند. اما دلیل اصلی این شکست پرگل برزیل را باید در بازی قبلی برابر کلمبیا پیدا کرد. "تیاگو سیلوا" کاپیتان برزیل به دلیل اخطاری که در آن بازی از داور گرفت بازی بعدی تیمش برابر آلمان را از دست داد. همچنین "نیمار" هم توسط بازیکن کلمبیا دچار مصدومیت شدیدی شد. برزیل ناچار بود در مصاف با آلمان بدون تیاگو سیلوا و نیمار بازی کند و بازیکنان جانشین نتوانستند جای خالی آنها را پر کنند. آلمان هم از فرصت بدست آمده استفاده کرد و با 7 گل برزیل را در هم شکست. در دقیقه 23 بازی میروسلاو کلوزه موفق شد رکورد رونالدوی برزیلی را بشکند و با 16 گل زده بهترین گلزن تاریخ جام های جهانی شود. همچنین کلوزه تنها فوتبالیست تاریخ است که در 4 نیمه نهایی جام جهانی بازی کرده است.

Semifinals 1/2

 

ARG vs NED

دیگر بازی نیمه نهایی بین آرژانتین و هلند انجام شد. این بازی در 120 دقیقه هیچ گلی نداشت. در ضربات پنالتی این تیم آرژانتین بود که بهتر کار کرد و "سرخیو رومرو" دربازه بان آرژانتین کمک کرد تا کشورش پس از 24 سال راهی فینال جام جهانی شود. (لازم به یادآوری است که آرژانتین طی 5 بازی تاریخش در ضربات پنالتی جام جهانی تنها در سال 2006 مقابل آلمان شکست خورده است)

Semifinals 1/2

 


(بازی رده بندی)

پس از طی محرومیت بالاخره کاپیتان "تیاگو" به ترکیب برزیل بازگشت. برزیل می توانست در بازی رده بندی مقابل هلند اندکی از ناراحتی هواداران خود را در سرتاسر جهان بکاهد ولی این بازی را 3 بر 0 به هلند واگذار کرد. تیاگو سیلوا در همان دقیقه 1 بازی مرتکب یک ضربه پنالتی شد و "رابین فان پرسی" مهاجم هلندی دربازه را باز کرد. 14 دقیقه بعد "دنی بلیند" گل دوم هلند را زد و در دقایق پایانی "جورجینیو واینالدوم" گل سوم را هم به برزیل زد. برزیل طی 7 بازی در این مسابقات 14- گل دریافت کرد که در بین 32 تیم حاضر ضعیفترین تیم از لحاظ دفاعی و دربازه به حساب می آمد. برزیل تنها در بازی برابر مکزیک موفق شد دربازه اش را بسته نگه دارد. برزیل از لحاظ کادر مربیگری مشکلی نداشت. مربی برزیل "فیلیپه اسکولاری" بود که در سال 2002 برزیل را قهرمان جهان کرده بود و دستیار وی هم "کارلوس آلبرتو پریرا" بود که اون هم در سال 1994 برزیل را به قهرمانی رسانده بود. کارشناسان فوتبال اعتقاد دارند که بیشتر بازیکنان برزیل در حد این تیم نبودند و کیفیت پایینی داشتند. برزیل تنها به لطف خلاقیت نیمار موفق شد خودش را به نیمه نهایی برساند.

Third Place

 


(فینال)

تمامی 9 تیم آمریکایی حاضر در این مسابقات حذف شده بودند و تنها آرژانتین باقی مانده بود. آرژانتین 2014 یک تیم کاملا دفاعی بود که بر پایه رهبری خوب لیونل مسی توانسته بود راهی فینال شود. آرژانتین تمامی بازی های قبلی خود را با حداقل گل ممکن به پایان برده بود. آنها در مجموع 6 بازی خود تنها 8 گل زدند اما بمب افکن های آلمانی موفق شده بودند 17 بار دربازه حریفان قدرتمند خود را باز کنند. آرژانتین در این بازی موقعیت های تک به تک خوبی را بدست آورد ولی بازیکنانش با بی دقتی و استرس توپ ها را به بیرون می زدند. آرژانتینی ها همانند فینال 1990 بازی خشنی را برابر آلمان انجام دادند. در همان دقیقه 16 بازی "کریستوف کرامر" بازیکن آلمان برخورد بسیار شدیدی با "ازکیل گارای" مدافع آرژانتین در محوطه جریمه پیدا کرد. داور ایتالیایی بازی "نیکولا ریزولی" به دلیل اینکه بازی به خشونت کشیده نشود تصمیم گرفت تا به راحتی از این صحنه رد شود, چون اگر پنالتی می گرفت باید بازیکن آرژانتین را به دلیل این حرکت خشن از زمین بازی اخراج می کرد. در نیمه اول "بندیکت هوودس" یه ضربه سر را به تیر دربازه آرژانتین کوبید که با خوش شانسی "سرخیو رومرو" همراه شد. در نیمه دوم هم هیچ گلی رد و بدل نشد. بازی به وقتهای اضافه رفت. آرژانتینی های خشن چندین و چند بار بر روی باستیان شواینشتایگر بازیساز آلمانی خطا کردند. حتی در آخرین لحظه پایان بازی هم باز به روی وی مرتکب خطا شدند ولی داور بازی برای اینکه بازی به درگیری بین دو تیم کشیده نشود بلافاصله سوت پایان بازی را زد. گل سرنوشت ساز و قهرمانی آلمان در دقیقه 113 روی ارسال "آندره شورله" و شوت زیبای "ماریو گوتزه" به ثمر رسید. آلمان برای اولین بار با نام آلمان قهرمان جام جهانی می شد. تمامی قهرمانی های قبلی این تیم با نام کشور آلمان غربی به دست آمده بود. "مانویل نویر" به دلیل خروج های به موقع و مهارت های فوق العاده اش در این مسابقات برنده جایزه دستکش طلایی شد و لیونل مسی هم به دلیل اینکه در 4 بازی از 7 بازی بهترین بازیکن زمین شناخته شد جایزه توپ طلا (بهترین بازیکن جام) را بدست آورد. آلمان در این مسابقات 18 گل زد که نشان می داد خط حمله بسیار قوی دارد. تعدادی از بازیکنان کلیدی آلمان بازیکنانی بودند که سالها قبل توسط رودی فولر پرورش یافته و فرصت بازی در تیم ملی را پیدا کرده بودند. تمامی این بازیکنان پس از این مسابقات دیگر در جام جهانی بازی نکردند و یکی دو سال بعد بازنشسته شدند (میروسلاو کلوزه, باستیان شواینشتایگر, فیلیپ لام, پر مرته‌ ساکر)

Final

 


جوایز

جوایز جام جهانی 2014 برزیل

 

 


پاداش ها:

مجموع مبلغ پاداش فیفا به تیمها:  576 میلیون دلار
تیم های حذف شده در مرحله گروهی:  8 میلیون دلار
صعود به مرحله 1/8 نهایی:  9 میلیون دلار
صعود به مرحله 1/4 نهایی:  14 میلیون دلار
تیم چهارم:  20 میلیون دلار
تیم سوم:  22 میلیون دلار
نایب قهرمان:  25 میلیون دلار
قهرمان:  35 میلیون دلار


آمارها:

تعداد بازی:  64
تعداد گل:  171
کارت ها:  (187 اخطار - 10 اخراج)
خشنترین تیم جام:  کاستاریکا (12 اخطار - 1 اخراج)
تماشاگر:  3,429,873 نفر
اولین گل:  مارسلو از (کرواسی) برابر برزیل
آخرین گل:  ماریو گوتزه از (آلمان) برابر آرژانتین
بیشترین تعداد گل زده:  آلمان با 18 گل زده
بیشترین تعداد گل خورده:  برزیل با 14- گل خورده
پرتماشاگرترین بازی:  آلمان و آرژانتین / آرژانتین و بوسنی هرزه گوین با 74,738 نفر
کم تماشاگرترین بازی:  روسیه و کره جنوبی با 37,603 نفر
تعداد گل به خودی:  5


 

نماشا

 

ویدیو

 

جام جهانی 2014 برزیل

 

<<< کانال نماشای ما جهت دیدن ویدیوهای بیشتر >>>

 


 

(مشخصات والپیپر 1)

سازنده: ® Cyrus

رزولوشن: 2800x1568

حجم: 2.14 مگابایت

فرمت: jpeg

تاریخ ساخت: 2015

لینک دانلود:  دانلود والپیپر 1

 

(مشخصات والپیپر 2)

سازنده: ® Cyrus

رزولوشن: 3000x1680

حجم: 1.49 مگابایت

فرمت: JPEG

تاریخ ساخت: 2015

لینک دانلود:  دانلود والپیپر 2

 

جهت دانلود در سایز اصلی بر روی عکس کلیک راست کرده و گزینه Save Image As را بزنید.
مشکلات, پیشنهادات و نظرات خود را در همین پست یا از طریق ایمیل زیر با ما در میان بگذارید تا به آنها پاسخ داده شود.
cyrus04corporation@gmail.com

 


(تاریخ انتشار صفحه:  11 تیر 1396)
(تاریخ آخرین ویرایش:  21 شهریور 1403)


 

(لینکهای مرتبط با این موضوع):

 


 

(طبقه بندی موضوعات):

اسکرین سیور برای کامپیوتر

نرم افزار کامپیوتر

انیمیشن و ویدیو

آمار تیم ها در جام جهانی

بیوگرافی فوتبالیست ها

فوتبالی

فینال جام جهانی

جام های جهانی فوتبال

بیوگرافی بازیگران

ماه تولد

اطلاعات کشورهای جهان

عکس آدامس

مواد غذایی

مطالب و موضوعات متفرقه